ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στόχος μας είναι η 360ο εξυπηρέτηση του καταναλωτή!

Δεν αρκούμαστε μόνο στην πώληση αλλά ενδιαφερόμαστε και για τη σωστή λειτουργία των μηχανημάτων σας.

Για αυτό λόγο παρέχουμε στους συνεργάτες μας υπηρεσίες μέσα από το πλήρες καταρτισμένο δίκτυο τω τεχνικών μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δίπλα σας με ένα μεγάλο
εύρος υπηρεσιών

Εγκατάσταση εξοπλισμού

Άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν την εγκατάσταση ή και μετεγκατάσταση του εξοπλισμού σας και την σύνδεσή του με το σχετικό λογισμικό.

Επισκευή εξοπλισμού

Οι έμπειροι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν την επισκευή και τακτική ή μη, συντήρηση του εξοπλισμού σας, διατηρώντας τον πάντα σε άριστη κατάσταση

Εκπαίδευση χειριστή

Τεχνικοί με ειδική εκπαίδευση και γνώσεις λογισμικών σχεδιασμού και διαχείρισης χρώματος, αναλαμβάνουν την εξειδίκευση των χειριστών σας στην σωστή χρήση και συντήρηση των μηχανημάτων σας.

Συμβόλαια συντήρησης

Για την αδιάκοπη και σωστή λειτουργία του εξοπλισμού σας, και την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου, σας προσφέρουμε την δυνατότητα Συμβολαίου Συντήρησης, με δωρεάν τακτικές επισκέψεις, ειδικό τιμοκατάλογο ανταλλακτικών και προτεραιότητα στις έκτακτες επισκέψεις.

Διαχείριση χρώματος

Η πολυετής πείρα των τεχνικών μας, αποτελεί εγγύηση για την δημιουργία άρτιων προφίλ και σωστή διαχείριση χρώματος για να μπορείτε να εκμεταλλευθείτε στο μέγιστο τις δυνατότητες των εκτυπωτών σας.

Λογισμικό εκτύπωσης

Ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες των εκτυπωτών σας, είναι η επιλογή του σωστού λογισμικού διαχείρισης χρώματος (RIP). H Chameleon Graphics μπορεί να προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη.

Λογισμικό κοπής και χάραξης

Για την σωστή και γρήγορη κοπή και χάραξη κάθε υλικού στις CNC μηχανές σας, επιλέξτε το πιο κατάλληλο λογισμικό από αυτά που σας προσφέρουμε.

Σωστή επιλογή και εφαρμογή υλικών

Μην διστάσετε να ζητήσετε την συμβουλή μας για την σωστή επιλογή υλικών και την εφαρμογή τους. Η εμπειρία και οι γνώσεις των τεχνικών μας είναι στην διάθεσή σας, όπως και η δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα από τα σεμινάριά μας.

Λήψεις

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να “κατεβάσετε” τεχνικά χαρακτηριστικά υλικών, MSDS, χρωματικά προφίλ, δοκιμαστικά αρχεία, χρωματολόγια, χρήσιμα video, tutorials, κλπ

Φόρμα εκδήλωσης
ενδιαφέροντος