ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δίπλα σε κάθε
επαγγελματία από το
2005!

Από το 2005 προμηθεύουμε υλικά και μηχανήματα στους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών και της επιγραφοποιίας. Παράλληλα δραστηριοποιούμαστε και στην προμήθεια μηχανημάτων που εξυπηρετούν τον κλάδο των Αρχιτεκτόνων, ενώ συγχρόνως μέσα από τα private label εμπορεύματά μας καλύπτουμε κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη του επαγγελματία.

Η σύγχρονη φιλοσοφία μας, οι ανανεωμένες προτάσεις μας από απόλυτα εξειδικευμένους ανθρώπους αλλά και η στόχευση μας στην ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν για εμάς ακλόνητους πυλώνες και για αυτό το λόγο έχουμε αναπτύξει το απόλυτα εξειδικευμένο τμήμα After Sales support.

Η Chameleon Graphics λοιπόν με όχημα την ευέλικτη και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της, κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη της αγοράς και αυτό μας εδραιώνει ως μια εκ των σημαντικότερων και πιο αξιόπιστων εταιρειών στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης και της επιγραφής.
Άλλωστε αυτό είναι εμφανές και από τις συνεργασίες μας με κορυφαίους διεθνείς οίκους, ως αντιπρόσωπος ή διανομέας των καινοτόμων προϊόντων τους στην ελληνική αγορά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στόχος μας είναι η 360ο
εξυπηρέτηση των
συνεργατών μας!

Στόχος μας είναι η 360ο εξυπηρέτηση του καταναλωτή!
Δεν αρκούμαστε μόνο στην πώληση αλλά ενδιαφερόμαστε και για τη σωστή λειτουργία των μηχανημάτων σας. Για αυτό λόγο παρέχουμε στους συνεργάτες μας υπηρεσίες μέσα από το πλήρες καταρτισμένο δίκτυο τω τεχνικών μας.

1. Άριστη εφαρμογή

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυάται την ορθή λειτουργία κάθε μηχανήματος και κάθε υλικού.

2. Υψηλής ποιότητας service

Δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη μέσα από λύσεις, προτάσεις και εφαρμογές που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα του εξοπλισμού σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ανακάλυψε τα
προϊόντα μας!

Ανακάλυψε τώρα τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων μας και ενημερώσου για τα υψηλά ποιοτικά τους χαρακτηριστικά!

Για την παραγωγή επιγραφών, σημάνσεων, ψηφιακών εκτυπώσεων, διαφημίσεων, αρχιτεκτονικών εφαρμογών και πολλών άλλων μέσων της οπτικής επικοινωνίας με γραφικά εξερεύνησε τώρα τα μηχανήματα αλλά και τα υλικά μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Εγγύηση
Ποιότητας

Πληρότητα
εμπορευμάτων

After sales
support

Συνεργασίες με
ισχυρά brands

Νέες
Τεχνολογίες