Η τεχνική υποστήριξη αποτελεί το Α και το Ω για τοv σύγχρονο επαγγελματία των γραφικών τεχνών που επιθυμεί να διασφαλίσει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες του. Γι’ αυτό, η Chameleon Graphics, ο κορυφαίος graphic supplier στην Ελλάδα, βρίσκεται στο πλευρό σας και μετά την αγορά του μηχανήματός σας με ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων που ξεκινούν από την εγκατάσταση του νέου σας εκτυπωτικού μηχανήματος έως και την αδιάκοπη υποστήριξη σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης.

Πλήρες πακέτο τεχνικής υποστήριξης

H Chameleon Graphics και το πλήρως καταρτισμένο δίκτυο των τεχνικών της σας προσφέρουν μία πλήρη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών που εξασφαλίζουν την ορθή λειτουργία των μηχανημάτων σας και την βέλτιστη αξιοποίησή τους. Οι After Sales υπηρεσίες της περιλαμβάνουν:

  • Εγκατάσταση εξοπλισμούτεχνική υποστήριξ

Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την εγκατάσταση ή και μετεγκατάσταση του εξοπλισμού σας, καθώς και την σύνδεσή του με το σχετικό λογισμικό.

  • Εκπαίδευση χειριστών

Σημαντικό κεφάλαιο στην επιτυχία της επένδυσής σας σε νέο εξοπλισμό αποτελεί η πλήρης και αναλυτική εκπαίδευση του προσωπικού σας στη χρήση του από τους έμπειρους τεχνικούς της Chameleon Graphics.

  • Διαχείριση χρώματος

Η σωστή διαχείριση χρώματος θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις δυνατότητες του εκτυπωτή σας. Οι τεχνικοί μας δημιουργούν άρτια προφίλ, εξασφαλίζοντας έτσι την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων τους στο maximum.

  • Συμβόλαια συντήρησης

Η καλή λειτουργία του εξοπλισμού σας εξασφαλίζεται μέσα από τον τακτικό έλεγχο ορθής λειτουργίας του. Στην Chameleon Graphics διαμορφώνουμε για σας ένα εξατομικευμένο συμβόλαιο συντήρησης, πάντα σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες.

  • Πιστοποιημένα αναλώσιμα, ανταλλακτικά και εργαλεία

Με τη Chameleon Graphics θα είστε πάντα εξασφαλισμένοι, καθώς η εταιρεία σας προσφέρει άμεσα διαθέσιμα μηχανήματα & υλικά γραφικών εφαρμογών ανταλλακτικά και εργαλεία τη στιγμή που τα χρειάζεστε.

  • Online υλικό τεχνικής υποστήριξης

Μέσα από το ανανεωμέν www.chameleon-graphics.grο w έχετε πρόσβαση σε ένα πλήρες πληροφοριακό υλικό τεχνικής υποστήριξης το οποίο περιλαμβάνει χαρακτηριστικά υλικών, MSDS, χρωματικά προφίλ, δοκιμαστικά αρχεία, χρωματολόγια, καθώς και αναλυτικά video -οδηγούς από τους προμηθευτές μας.

  • Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα

Η κάλυψη της Chameleon Graphics είναι πανελλαδική. Οι τεχνικοί της βρίσκονται πάντα δίπλα σας, σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκεται η επιχείρησή σας.

+ Έξτρα ενημερωτικά σεμινάρια τεχνική υποστήριξη σεμινάριο

Εξελίξτε τις γνώσεις σας, βελτιστοποιήστε τη χρήση του εξοπλισμού σας μέσα από τα τακτικά ενημερωτικά σεμινάρια της Chameleon Graphics με θέματα όπως η χρήση νεών τεχνικών εφαρμογής και η δημιουργία χρωματικών προφίλ.

+ Δωρεάν τηλεφωνική συμβουλευτική

τεχνική υποστήριξη τηλέφωνο

Φυσικά, οι άνθρωποι της Chameleon Graphics είναι εδώ για να απαντήσουν σε κάθε σας ερώτημα και να σας καθοδηγήσουν σχετικά με τη σωστή επιλογή υλικών και την εφαρμογή τους. Η εμπειρία και οι γνώσεις τους είναι πάντα διαθέσιμες για εσάς.

Ανακαλύψτε την κορυφαία τεχνική υποστήριξη της Chameleon Graphics

Αναζητάτε την πιο αξιόπιστη τεχνική εξυπηρέτηση για την επιχείρησή σας; Η Chameleon Graphics βρίσκεται εδώ για εσάς. Το τεχνικό της προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο, σας εγγυάται για ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της ή για τεχνική υποστήριξη, κλείστε το δικό σας ραντεβού με τους ανθρώπους του τεχνικού της τμήματος. Επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρεία στο 2105143101 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Βρήκaτε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Τεχνική υποστήριξη Chameleon: Πάντα δίπλα στις ανάγκες του επαγγελματία»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα που αφορούν την επιχείρησή σας στο
 blog της Chameleon Graphics.