Η εταιρεία Chameleon Graphics, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών της, προσέφερε δωρεάν εξέταση COVID-19 για το σύνολο του προσωπικού της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα test διενεργήθηκαν το Σάββατο 31/10/20 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, καθώς και στο Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη με τη μέθοδο μοριακής ανίχνευσης.

Από την πρώτη μέρα της πανδημίας μέχρι σήμερα, η εταιρεία εφαρμόζει όλα τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου του ΕΟΔΥ που έχουν στόχο τον περιορισμό της πιθανότητας μετάδοσης του COVID-19 εντός εργασιακού περιβάλλοντος. Παράλληλα, τηρεί μια σειρά από επιπλέον μέτρα και διαδικασίες που περιλαμβάνουν τη διανομή αναλώσιμων υγειονομικών υλικών, όπως απολυμαντικά και ειδικές μάσκες για τους εργαζομένους, καθώς και τακτές απολυμάνσεις στις εγκαταστάσεις της.

Η Chameleon Graphics και οι άνθρωποί της, έχοντας εξασφαλίσει τις βέλτιστες συνθήκες υγιεινής εντός των χώρων εργασίας, συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς τους συνεργάτες / πελάτες με την ίδια αποφασιστικότητα και την γνωστή ποιότητα που διακρίνει το έργο τους.

Chameleon Graphics