Η ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ ΓΚΡΑΦΙΚΣ ΕΠΕ συνεχίζει να εντάσσει πολύ επιλεκτικά ΝΕΑ προϊόντα στην δυναμική της. Η αποκλειστική συνεργασία διανομής του Ισπανικού Οίκου STAC στην Ελληνική αγορά είναι γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Η STAC είναι εργοστάσιο παραγωγής Aluminum Composite Panels (ACP) και διαθέτει την πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής στην Ευρώπη. Διαθέτει ΟΛΑ τα Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά στον τομέα της παραγωγής αλλά και ΟΛΑ τα ιδιαίτερα αυστηρά πιστοποιητικά της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (EUROPEAN NORMA- EN). Η STAC παράγει ΔΥΟ σειρές προϊόντων: Την Design+ και την STAC BOND.

H Design+ είναι η σειρά που απευθύνεται κυρίως σε επιγραφοποιούς αλλά και όσους χρησιμοποιούν τα ACP για σήμανση και οπτική προβολή εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ποιότητας του προϊόντος σε συνδυασμό με την προσιτή του τιμή, αποτελεί την ιδανική λύση για τους επαγγελματίες του χώρου.

Η  Chameleon Graphics ως επίσημος STAC BOND  αντιπρόσωπος απευθύνεται σε αρχιτέκτονες και κατσκευαστές, οι οποίοι προτείνουν την εξωτερική κάλυψη ενός παλαιού ή ακόμα και καινούργιου κτηρίου με σκοπό την αισθητική αλλά και ενεργειακή του αναβάθμιση. Οι δυνατότητες παραγωγής χρωμάτων βασισμένες σε RAL είναι αμέτρητες, αλλά και η δυνατότητα παραγωγής ACP με επίστρωση φυσικού χαλκού, καθρέπτη ακόμα και ιριδίζουσες αποχρώσεις, αφήνουν στην φαντασία του αρχιτέκτονα να ολοκληρώσει το έργο του με μοναδικό αποτέλεσμα.

Η ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ ΓΚΡΑΦΙΚΣ Ε.Π.Ε έχει διαθέσιμα στις αποθήκες της τα προϊόντα από την σειρά Design+ και θα ήταν μεγάλη μας ευχαρίστηση να σας παρουσιάσουμε το σύνολο των προϊόντων στο DEMO ROOM της εταιρείας.